EMBERISMERET

KOMMUNIKÁCIÓ

VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY

BEVÉTELNÖVELÉS

cegeknek_kep1 (1)

Mitől lesz nagyobb bevétele egy offline üzletnek?
Hogyan működik a vásárlói észjárás?
Hogyan találod meg a harmóniát a bolti eladók, közted és a boldog, elégedett vásárlók között?
Mitől függ, hogy az üzleted forgalma szárnyalni fog, vagy csak átvészeled a hónapokat?

cegeknek_kep2 (1)

A siker és a profitmaximalizálás egyik sarkalatos pontja az emberi tényező.
A bizalom, a jó emberismeret, a szilárd jellem, az empatikus hozzáállás, a figyelmes kommunikáció, a remek hangulat az alapjai egy hatékonyan működő csapatnak.
Ha már megvan az álom üzletberendezés, a kiváló termék vagy szolgáltatás, teremtsd meg az emberi feltételeit is annak, hogy a vásárlóid boldogan vigyék az üzleted jó hírét!

Hagyj nyomot a vevőid szívében!

Ezen az úton segítek neked és kollégáidnak végigmenni.

Szolgáltatásaim cégeknek

Próbavásárlás

Beépített megfigyelőként felfedem a haladást hátráltató tényezőket, feltérképezem a vásárlói elégedettséget, kiboncolom a csomókat, majd útrakész és teljes mértékben a csapatodra szabott megoldásokkal látlak el.

Eladóból értékesítő

Megvizsgáljuk a munkatársak gyengeségeit és erősségeit, feltárjuk a veszélyzónákat, meghatározzuk az előrehaladás lehetőségeit, erősítjük az emberi kapcsolatokat és a kommunikációt.

Tulaj tuning

A szolgáltatás keretében segítek neked megtalálni azokat az elakadásokat, amik a növekedés útjában állnak. Együtt megkeressük a fő csapásvonalakat is, amik fejlesztésével újra szárnyakat kapsz te és a céged is.

Miért tudok ebben éppen én segíteni? 

cegeknek_kep3 (1)

Mert a Váróczi Üzletberendezésnél eltöltött közel 10 év alatt mélyreható bepillantást nyertem a bolttulajdonosok életébe, mindennapos problémáiba. Olyan vállalkozók életébe, akik hús-vér és érző emberekkel dolgoznak.

 

Mert komoly és szerteágazó tapasztalattal rendelkezem a feszültségkezelés és az asszertív kommunikáció területén.

 

Mert megoldásfókuszú coachként nem a problémára koncentrálok, hanem arra, hogyan lehet elérni a célokat, és miként lehet ennek érdekében minden külső/belső erőtartalékot hatékonyan megmozgatni.

Szolgáltatásaim egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 

Ha nem cégként szeretnél segítséget, jó, ha tudod,
hogy útitárs coachként magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak is tudok segíteni. 

Vállalkozóknak

A mindennapi darálóban könnyen esünk a Miért, miért, miért? csapdájába.

Fontos, hogy megtanuljunk másképp nézni a vállalkozásunkra, a problémákra, és képesek legyünk a céljaink érdekében szintet lépni.

Megtanítom neked a Hogyan? módszerét és azt, miként tudod hasznosítani a tapasztalataidat és az erőforrásaidat újra és újra.

Legyél képes élni a lehetőségeiddel!

Magánszemélyeknek

Sokan érzik azt, amit én is átéltem: hogy elveszettek, hogy kihúzták a lábuk alól a talajt és nem tudják, mibe, kibe kapaszkodhatnának.

Segítek visszatalálni az útra vagy éppen újat keresni. Megadom ehhez a biztonságos légkört, a kellő figyelmet és a támogatást. Együtt elérjük, hogy megleld a hozzád illő és méltó helyed a világodban, ahol valóban fontos lehetsz.

Merj hinni magadban és másokban!

Visszajelzések korábbi ügyfeleimtől

 • Nagy Katalin

  “Nagyon jól éreztük magunkat, a páromat elég nehezen sikerült rábeszélnem, hogy menjünk el, de képzeld, Neki is tetszett az előadás és főleg a meglátásaid!
  Én ott leszünk a következő alkalommal is.”

  Nagy Katalin

 • Pintérné Kiss Erika

  “Amikor coachingra megyek hozzád és beszélgetünk, sok kérdést teszel fel, ami segít meglátni, hogy mi minden rejlik bennem és ez rávilágít arra, hogy hogyan tudom ezt jól felhasználni az életem különböző területein. Új gondolatok, új ötletek születnek ilyenkor és új lendületet is kapok.”

  Pintérné Kiss Erika

 • Vida Éva

  “Nagyon jó hangulatú, családias légkörű volt az alkalom. Az előadásodról csak annyit: Téged az Isten is előadónak teremtett! Magával ragadó, lendületes, élvezetes volt végig. Szépen felépített, a végén pedig a csattanó a kedves, “handmade” ajándék, nagyon jólesett. Így utólag is köszönöm: Neked, hogy gondoltál rá és a férjemnek, hogy megajándékozott vele. Mindketten jól éreztük magunkat és a következőre is bejelentkezünk”

  Vida Éva

 • 579284_397135186977388_787282209_n

  „Aranka tudása, figyelme és támogató oda fordulása hatalmas segítség minden hozzá fordulónak!…”

  Szőcs Enikő

 • 84177256_10213487879350318_1434694706666668032_n

  „Hihetetlen felismeréseket és rálátást adott ezzel arra, hogy hogyan is érdemes szemlélni a problémákat és a megoldásokat, és hogy mivel tudom áthelyezni a fókuszt a megoldásokra…”

  Baló Andrea

 • 53846728_10213512751880487_7527595167436505088_o

  „Arankával kapcsolatban az első élményem az volt, hogy olyan nyugalom árad belőle, ami mindig jól hat rám. Imádom a hangját, a mozdulatait, az értékrendjét…”

  Szél Felícia